Etusivu

  Cartoons

  Movies

  Photos

  Luontokuvia

  T&T Taidetta

  MP3

  PC-Service

  Netscape käyttäjät

  T&T Huutonet

  Puuhanurkka


  Vitsejä

  Hauskaa Vappua


Takun ja Tikun hauskat vitsit!

Bileet

Tikku ja Taku pitivät illalla bileet jossa juotiin paljon viinaa. Aamulla kun Tikku heräsi ja meni kuselle hän huomasi, että hänen munakarvansa olivat takussa.
(Vitsin lähetti kaunis naispuolinen Takku Tikku Fan)


Uimaan!

Kerran ku oli tosi kuuma kesäpäivä, niin Takku ja Tikku käveli rannalla. Sitte niille tuli ihan mieletön hiki. Hikeä pukkas niin perskeleesti, että hikikarpalot vaan kimalteli niitten otsalla. Sitte ne meni uimaan.


Takku pettää Tikun

Kerran ku Takku ja Tikku tsättäili ICQ:ssa, niin Tkku yks´ kaks´ sano: " Tarttee lopettaa ny, ku pidetään parin tunnin treenit" Siitä Tikku pahoitti mielensä ja ajatteli:" En kyllä koskaan enää mee ICQ:hun tsättäileen!"


Metsässä!

Takku ja Tikku meni syksyllä metsään kävelemään. Vettä alkoi sataa kaatamalla, ukkonen jyrisi, salamoi ja tuuli yltyi vallan kauheaksi myrskyksi. Puut kaatuilivat, kalliot halkeilivat, Merivesikin nousi niin korkealle, että Takku ja Tikku olis ollu helisemässä, jos niillä ei olis ollu pelastusliivejä mukana. Sitte, ku myrsky oli ohi, niin Takku sanoi:" Olipa hyvä, että otettiin pelastusliivit matkaan!" Tikku vastasi tähän:" Niin oli ja olis vielä pitäny ottaa kallioidenhalkeamisestäjäkone myös, mutta eihän kaikkea voi tietää. Eipä silti, eihän meillä ollut puunkaatuilunestämiskonettakaan." Takku sanoi:" Ei niin."


Uimasta

Tikku ja Takku olivat taas kerran uimassa ja sitten ne päättivät lähteä kotiin. Molemmat panivat vaatteet päälle ja sitten Tikku meinasi laitaa vahingossa paidan väärin päin, mutta sitten huomasikin asian. Olipa hyvä, että huomasi.....hitto siinä olisi ollut naurussa pitelemistä, jos Tikulla olisi ollut paita väärin päin päällä


Kakkahuumoria

Takku ja Tikku kävelivät kerran kaupungilla.Kauppatorin kohdalla Tikulta pääsi pieru....turaus vaan kuului. Ja sitten heti perään Espan puistossa Takulta lurahti paska housuun. Ja sit vissiin Mannerheimintiellä satoi paskaa.


Korttipeli

Takku ja Tikku pelas korttia. Kortit jaettiin siten, että molemmille tuli yhtä monta korttia. Kun kortit oli jaettu alkoi peli. Takku löi ensin herttaässän pöytään, jonka jälkeen Tikku löi ruutukakkosen ja sai näin pisteen. Sitten Takku löi patakolmosen ja Tikku ristiseiskan ja taas piste Tikulle. Kolmas kortti, jonka Takku löi, oli herttanelonen, johon Tikku vastasi patakolmosella, jolloin pisteet meni jälleen Tikulle. Tämän jälkeen Takku sanoi:" En pelaa enää, koska voitat aina, mulla on huonot pelihermot." No siitäpä Tikku innostui ja tokaisi: "Mullapa on niin hyvät pelihermot, että voisin syödä vaikka hevosen."